Nasmejani Novak sutra igra protiv svog najvećeg fana na turu: "Da, video sam to, lepa priča" (VIDEO)

11.05.2023

21:35

0

Autor: P.K.

Argentinac ga "proganja" godinama na društvenim mrežama, sve to je simpatično

Nasmejani Novak sutra igra protiv svog najvećeg fana na turu: "Da, video sam to, lepa priča" (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Printscreen/Twitter/TennisTV

Novak Đoković započinje u petak odbranu naslova na Rimskom Mastersu, mečom protiv Tomasa Martina Ečeverija (23), trenutno 61. igrača sveta.

Šarmantni Argentinac, rođen 1999. u La Plati, postao je profesionalac 2017. godine, a mnogi ga iz sezone u sezonu povezuju sa Đokovićem, zbog svog duhovitog načina spominjanja Noleta na društvenim mrežama.

Kad je u julu 2016. Ečeverija osvojio svoj prvi ATP poen i bio čak 12.899 mesta iza Novaka Đokovića, podelio je na društvenim mrežama sliku sa papirom na kojem je pisalo koliko su tačno bodova razdvojeni.

Isto je ponovio u aprilu 2022, kada je prvi put ušao u top 100 i kada je zaostajao 7.706 poena za Đokovićem. U trenutku kada se sprema za svoj prvi susret sa Noleom, Argentinac zaostaje 5.939 poena za svetskim "Brojem jedan". Stoga su Novaka upitali o Ečeveriji.

- Da, video sam to - nasmejao se Nole na pitanje o fotografijama Argentinca, koje je nastavio da komentariše jednu po jednu.

- Imao sam priličan broj poena ovde. Sada imam manje. Vidim, ovo je slika i od prošle godine. Sutra ima priliku da smanji razliku. To je sve lepa priča, nisam imao priliku da ga upoznam i porazgovaram sa njim. Mlad je igrač, nov na Turu, deluje kao veoma prijatan mladić. Jasno je da Argentinci i Argentina imaju sjajnu tenisku tradiciju. Želim mu sve najbolje, samo ne sutra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike