Neshvatljivo je da čovek koji uvek govori samo istinu završi u zatvoru: Teniski trener na strani Vučićevića i demokratije

04.04.2023

13:02

0

Obradović pružio podršku glavnom i odgovornom uredniku Informera

Neshvatljivo je da čovek koji uvek govori samo istinu završi u zatvoru: Teniski trener na strani Vučićevića i demokratije
Bogdan Obradović - Copyright MN Press

Puna podrška za Vučka da istraje u svojim principima i dokaže da su sudske odluke loše, kaže teniski stručnjak Bogdan Obradović.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević od ponedeljka ujutru je na izdržavanju šestomesečne zatvorske kazne, zbog verbalnog delikta, tačnije tvitova o novinaru i nekadašnjem direktoru Televizije N1 Jugoslavu Ćosiću.

Na nepravdu koja je zadesila Vučićevića, niko nije ostao imun, a podršku mu je pružio i teniski stručnjak Bogdan Obradović.

- Video sam šta se desilo i ne mogu da verujem. Pa gde mi to živimo, u XVIII veku? Izgleda da u Srbiji glavnu reč vode neke mračne sile, koje nisu na strani vlasti i nas koji smemo da kažemo da podržavamo predsednika države. Strašno je što nas zbog toga sabotiraju na svakom koraku. Vučko je to sad osetio na svojoj koži i verujem da mu nije lako, ali znam da je jak i da će izdržati - poručio je Obradović za Informer.

Prema njegovim rečima, nepojmljivo je da neko ide na izdržavanje zatvorske kazne zbog toga što je rekao istinu.

- Neshvatljivo je da čovek koji uvek govori samo istinu završi u zatvoru, kao da smo društvo iz nekog prošlog veka. Ovo ne liči na demokratiju, neki zakoni hitno moraju da se promene. Verujem da će Vučkova borba da doprinese da niko više ne ide iza rešetaka zbog izrečene istine - zaključio je Obradović za Informer.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike