Ovo se zove poštovanje: Novak je mogao da vara oko vakcinacije sa doktorima u Srbiji, ali je pokazao da je principijelan!

19.03.2022

14:15

0

Poznati teniski trener Patrik Muratoglu ponovo je stao u zaštitu srpskog igrača

Ovo se zove poštovanje: Novak je mogao da vara oko vakcinacije sa doktorima u Srbiji, ali je pokazao da je principijelan!
Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili)

Poznati teniski trener Patrik Muratoglu ponovo je stao u zaštitu Novaka Đokovića, napominjući da je prinicipijelan čovek i da nije hteo da vara kako bi učestvovao na turnirima. 

- Da je to učinio mogao je da igra na svakom turniru i da bude u poziciji da postane najveći igrač ikada, ali nije to učinio. Odbio je da vara. Kažem, za njega bi to bilo lako, nema šanse da bi ga uhvatili. Ne bi mu bilo teško da nađe nekog doktora u Srbiji i da to učini. Smatram da bi neko poput Đokovića vrlo lako mogao da pronađe nekoga ko će da potpiše da je vakcinisan iako nije i da ljudi za takvu prevaru nikada ne bi saznali - poručio je Muratoglu.

Vlasnik jedne od najpoznatijih akademija na svetu smatra da Novaku nije novac u prvom planu i da je to pokazao mnogo puta u prošlosti. 

- Novak je jedini vrhunski teniser koji je odbio dati prava na korišćenje svog lika za video-igrice, jer smatra da igrice nisu dobre za decu. Odbio je novac i to je nešto posebno. Možda je napravio neke greške u komunikaciji, ali ja verujem da dela govore više od reči - zaključio je teniski stručnjak.

BONUS VIDEO:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam