Novakomrzac u napadu: Đoković nikad neće biti Džejms Bond, nikad veći od Federera

21.01.2022

12:44

1

Autor: 24sedam

Bivši američki teniser Luk Džensen pričao o Noletovim ambicijama, suzama, želji da ga svi vole

Novakomrzac u napadu: Đoković nikad neće biti Džejms Bond, nikad veći od Federera
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Ne može ni dan, ma šta dan, ne može nekoliko sati da prođe, a da se neko ne doseti da bude "originalan" i kaže nešto o Novaku Đokoviću.

Nekadašnji američki teniser Luk Džensen, je "stručnjak" za beli sport. A očigledno i veliki Novakomrzac. Ne može se drugačije objasniti sve što je ispričao, a da nema baš nikakve veze sa Đokovićevim proterivanjem iz Australije.

Džensen se nije bavio gorućom temom svetskog tenisa, a i sporta. Umesto toga posvetio se udaranju po Novaku igraču, ali i čoveku.

- Rod Lejver je 1969. godine osvojio kalendarski gren slem. Imao je Đoković šansu da taj vanvremenski uspeh ponovi prošle godine u duelu sa Medvedevom. Bio sam preko puta Novaka. Nikada ga nisam video tako uspaničenog, toliko uplašenog od meča, od trenutka u kom se nalazi - rekao je Džensen, pa nastavio sa igranjem uloge stručnjaka koji "čita" ponašanje ljudi:

- Nije mogao da funkcioniše od nervoze, plakao je kako se bližio kraj meča, a tokom igre je bio preplavljen emocijama.

Profimedia
 

Džensen, koji je i kao igrač bio poznat po kotrnoverznim izajvama, ali i stajlnigu, dalje secira Đokovića i pravi novi udar na ličnost najboljeg svetskog tenisera.

- On toliko želi da ga publika voli. Na nesreću taj meč nije dobio. Mislim da je hteo da dohvati nešto drugo - ali ne postoji način da on bude teniska verzija Džejmsa Bonda! Rodžer Federer je Džejms Bond. On je najbolji teniser koji je ikada postojao, i to na osnovu toga šta radi kad je na terenu. Ali i van terena, načinom na koji se ponaša. Rodžer se ne upliće u razne kontroverze, kao što to Novak radi s vremena na vreme.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike