Partizanovci nikad neće zaboraviti suze kršnog Crnogorca ispod južne tribine (FOTO/VIDEO)

21.01.2022

12:28

0

Autor: 24sedam

Šćekić odlazi u Zaglebje, a navijači se opraštaju od svog ljubimca

Partizanovci nikad neće zaboraviti suze kršnog Crnogorca ispod južne tribine (FOTO/VIDEO)
šećkić1 - Copyright MN Press

Navijači Partizana nisu oduševljeni dočekali vest o odlasku Aleksandra Šćekića u Poljsku. Jedni zameraju upravi što još jedan igrač odlazi bez obeštećenja, uz obavezan dodatak glavnoj informaciji da su oprošteni dugovi, dok drugi veruju da tim nije samo brojčano slabiji već se ovim transferom gubi i na kvalitetu.

Crnogorski reprezentativac došao je tiho u avgustu 2018. godine kao potpuno nepoznat igrač turskog Genčlerbirligija, na preporuku tadašnjeg trenera crno-belih Zorana Bate Mirkovića, koji je kao pomoćnik u stručnom štabu selekcije Crne Gore imao priliku da radi s njim i za ove tri i po godine u Humskoj postao je jedan od omiljenih igrača pristalicama crno-belih. 

Poverenje je zaslužio ogromnim požrtvovanjem i superprofesionalnim odnosom prema saigračima, trenerima i klubu, mada se u jednom momentu činilo da neće biti mesta za idilične odnose sa vatrenim navijačima, koji su mu neopravdano zamerali nastup za svoju zemlju protiv selekcije iz Prištine u Ligi nacija i tražili su njegov odlazak iz kluba.

 

 

Danas deluje da će biti mnogo više onih koji će mu pamtiti odlične igre u svim večitim derbijima, sjajnu sezonu u Evropi sa trenerom Savom Miloševićem kao i gol protiv Sočija u 90. minutu za 2:2 u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Naravno, i ona slika sa suzama posle poraza od Radničkog nastaviće da se šeruje društvenim mrežama kao dokaz predanosti jednog fudbalera prema klubu i navijačima. Tada je Šćekić svoju tugu ovako objasnio novinarima:

 

 

- Teško mi je pao poraz od Radničkog! Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pesmu "I kad ne budeš prvi ti", što je kod mene izazvalo veliku emociju. Nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule. Želim da im se zahvalim svima na podršci i želimo svi da stadion bude pun kao protiv Radničkog - rekao je novi igrač Zaglebja pre skoro tri godine.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike