Čoveče, šta ti je Nole skrivio? Italijanski virusolog baš niskim udarcima ponovo napao Srbina!

10.01.2022

15:51

0

Autor: 24sedam

Roberto Burioni očigledno ima neki problem sa Novakom

Čoveče, šta ti je Nole skrivio? Italijanski virusolog baš niskim udarcima ponovo napao Srbina!
robert djokovic - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus /Profimedia

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković ostvario je najveću pobedu u karijeri. I to ne na teniskom terenu, nego u sudnici.

Srpski as je izdržao sve podle pokušaje australijskih vlasti da mu zabiju klipove na putu do istorijskog 21. grend slem trofeja i u ponedeljak rano ujutru slavodobitno je napustio sudnicu u Melburnu, posle presude sudije Entonija Kelija kojom je ukinuto sramno oduzimanje vize i sprečen pokušaj deportacije.

Ipak, u momentima velikog slavlja većine slobodarskog stanovništva na celoj planeti, pronašli su se i pojedinci kojima Noletova pobeda očigledno nije baš „legla“. Jedan od njih je i italijanski virusolog Roberto Burioni, koji je ponovo niskim udarcima napao srpskog asa.

Podsetimo, Burioni je pre nekoliko nedelja Noleta nazvao naivčinom zbog stavova koje zastupa o vakcinaciji, a danas je otišao i korak dalje.

Tanjug/AP Photo/Thibault Camus /Profimedia
 

 

- Đoković je priznao da nije vakcinisan, dakle da je neodgovoran. Priznao je da je bio zaražen virusom koron 16. decembra, a da se narednih dana nije izolovao i zbog toga bio opasan prenosnik. Treba li još nešto? Ne. Slučaj je zatvoren, što se mene tiče – napisao je na društvenim mrežama Roberto Burioni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike