Sreća je bila uz Partizan, igračima sve pohvale: Stanojević čvrsto na zemlji posle ubedljive pobede

22.08.2021

21:44

0

Neka tako bude i u Evropi

Sreća je bila uz Partizan, igračima sve pohvale: Stanojević čvrsto na zemlji posle ubedljive pobede
Copyright MN Press

Nisu mogli fudbaleri Partizana da požele bolju uvertiru u odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu konferencija.

Ubedljiva pobeda nad Kolubarom (4:0) mora da zadovolji, pa je tako i sa trenerom Partizana Aleksandrom Stanojevićem, koji i pored sasvim dobrog izdanja njegovih izabranika, nije poleteo.

Naprotiv, u izjavi posle meča bio je veoma precizan, ocenio šta je prelomilo meč, te na koji način su crno-beli odigrali duel u Lazarevcu.

– Srećno smo dali prvi gol, pa ke posle bilo lakše. Bila je egal utakmica, moglo je da ode i na njihovu stranu – iskreno je ocenio Stanojeivč, pa dodao:

– Zadovoljni smo, momci su bili izuzetno fokusirani. Čestitam igračima na fokusu koji su pokazali i na svemu što su uradili danas.

Pročitajte još:

Partizan je i sa utakmicom manje lider na tabeli posle šestog kola Superlige. samo crno-beli imaju maksimalan učinak, a gol razlika od 18:1 je zaista impresivna.

Mnogo je stvari koje mogu da raduju kako trenera Stanojevića, tako i sve koji su uz crno-bele, ali je duel sa Kolubarom doneo i brigu zbog povrede Aleksandra Lutovca, momka koji je načeo Lazarevčane i olakšao posao saigračima u nastavku meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike