Real nije ni blizu, ali nema šanse da na ovo pristane! Otkrivena cena koju je PSŽ odredio za Mbapea

25.08.2021

20:37 >> 20:40

0

Autor: Adam Štulić

Le Parisien najavljuje rekordan transfer

Real nije ni blizu, ali nema šanse da na ovo pristane! Otkrivena cena koju je PSŽ odredio za Mbapea
Copyright Kilijan Mbape foto: MN Press

Više nema nikakve dileme, očekuje nas ultra zanimljiv finiš prelaznog roka u kojem će sve oči biti uprte u dva superstara – Kristijana Ronalda i Kilijana Mbpaea, koji bi, ukoliko se ostvare želje PSŽ, mogao da postane drugi najskuplji fudbaler u istoriji, odmah iza, još uvek, klupskog druga Nejmara.

„Zavet ćutanja“ je prekinut. Madridski Real je zvanično krenuo po francuskog superstara, koji je odbijanjem da produži ugovor sa „svecima“, jasno svima pokazao šta je to što on želi.

Iako svestan da u januaru može da ga potpiše bez centa obeštećenja, „kraljevski klub“ se poneo u skladu s nadimkom i ponudio Parižanima 160 miliona evra za Mbapea (kolika je njegova vrednost prema portalu Transfermarket), ali su tu ponudu čelnici PSŽ glatko odbili.

U danu kada je sportski direktor PSŽ Leonardo istakao da su Madriđani dali ponudu za koju znaju da nije dovoljna, francuski „Le Parisien“ je otkrio kolika je suma koju na „Parku prinčeva“ očekuju od prodaje Mbapea.

Parižani, navodno, neće pustiti francuskog reprezentativca, ukoliko sa stadiona „Santijago Bernabeu“ ne stigne ponuda „teška“ 220 miliona evra, što je „samo“ za dva miliona manje od cifre koju je PSŽ platio Barseloni 2017. godine za Nejmara, u najvećem transferu u fudbalskoj istorji.

„Sveci“, prema pisanju tamnošnjeg lista, žele da povrate 145 miliona koliko su Mbapea platili Monaku, te da klubu iz Kneževine uplate još 35 miliona, koji su bili dogovoreni da legnu na račun Monaka kada Mbape potpiše novi ugovor ili bude prodat. Uz to, PSŽ bi želeo nešto i da zaradi (40 miliona), ali su sasvim svesni da, ukoliko budu baš insistirali na ovoj sumi, mogu da izgube sve.

Pročitajte još

Najrealniji rasplet jeste da se čelnici dva kluba „nađu na pola puta“, ali strpimo se još malo… Svakako će se sve znati veoma brzo…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike