Vežite se, polećemo! Real poslao zvaničnu ponudu za Mbapea!

24.08.2021

20:14 >> 20:44

0

Autor: Adam Štulić

Madriđani su krenuli po najvećeg kapitalca ovog leta

Vežite se, polećemo! Real poslao zvaničnu ponudu za Mbapea!
Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Vežite se, polećemo! Nedeljma unazad stizale su oprečne informacije oko želje madridskog Reala da ovog leta angažuju Kilijana Mbapea.

Ali više nema nagađanja. Iz Madrida je u Pariz večeras otišla zvanična ponuda – „kraljevski klub“ je na „Park prinčeva“ poslao ugovor od 160 miliona evra za slobodu sjajnog francuskog reprezentativca.

Španski „Čiringito“, mnogi izvori iz Francuske kao i jedan od najbolje informisanih novinara kada su u pitanju transferi Đanluka di Marcio objavili su da je Florentino Perez u utorak uveče napravio prvi konkretna korak za ostvarivanju najvećeg izazova u svojoj predsedničkoj eri na „Santijago Bernabeuu“.

Podsetimo, Kilijan Mbape je nedavno ponovo odbio ponudu Parižana da produži ugovor koji ističe sledećeg leta, posle čega su Parižani počeli da razmišljaju u pravcu prodaje jednog od najboljih fudbalera sveta, ali očigledno ne po svaku cenu. Jer, informacije iz Francuske govore da su „sveci“ odbili prvu ponudu Reala kako bi pokušali da „izvuku“ veću sumu novca.

Gazda PSŽ Naser Al Kelaifi i saradnici bez dileme su svesni da nisu u poziciji koja ima ostavlja previše prostora za manevar, i u ovom trenutku jedno od glavnih pitanja jeste da li veruju da do januara, kada će Mbape dobiti slobodu da potpiše predugovor s budućim poslodavcima, mogu da ubede svog superstara da stavi paraf na novu vernost “svecima” ili su se pomirili s činjenicom da gube jednu od najvećih zvezda tima.

Pročitajte još

Upravo u o odgovoru na ovu dilemu verovatno se kriju i naredni potezi rukovodstva PSŽ, pred kojima je paklenih sedam dana u kojima će morati da odluče da li da rizikuju narednog leta ostanu bez centa obeštećenja ili da prihvate neku od narednih ponuda Reala, koji, prema nekim informacijama, neće iće preko 200 miliona…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike