Pariz u šoku, Madrid u transu: Toni Kros ima najveću ekskluzivu ovog leta – i objavio ju je!

18.08.2021

20:33 >> 21:18

0

Autor: Adam Štulić

Nemački vezista najavio sledeće pojačanje Reala. To će biti bomba

Pariz u šoku, Madrid u transu: Toni Kros ima najveću ekskluzivu ovog leta – i objavio ju je!
Copyright Kilijan Mbape i Toni Kros foto: MN Press

Mesecima unazad traje flert maridskog Reala i Kilijana Mpabea, a uskoro bi sve moglo da preraste u veliku ljubav. Iako se čelnici PSŽ svojski trude da na „Parku prinčeva“ zadrže francuskog superstara, izgleda da je njegova želja za promenom sredine jača od bilo čega.

„Kraljevski klub“ već dugo figurira kao izvesna naredna destinacija Mpabea. To nije promenio ni odlazak Zinedina Zidana s klupe Reala, čiji čelnici, barem prividno, mirno čekaju odluku njihovih kolega sa „Parka prinčeva“, uvereni da će Mbape u budućnosti držati u rukama beli dres.

Bližoj, ako vlasnik PSŽ Al Kelaifi odluči da ga proda ovog leta, ili nešto daljoj, ukoliko u Madrid naredne godine stigne kao slobodan igrač.

Dolazak Lea Mesija u Pariz samo je pojačao priče o, možda i najvećoj, transfer bombi ovog leta, koju je nadomak detonacije doveo vezista Reala Toni Kros.

Nemački vezista je u podkastu koji drži sa svojim rođenim bratom pričao o odlasku argentinskog superstara iz Barselone, nadovezavši se rečima koje su do ekstaze dovele milionsku armiju Realovih navijača.

– Prelazak Mesija u PSŽ može biti dobar za nas, jer je naš najveći rival izgubio svog najbojeg igrača. I možda će iz toga ispasti nešto još bolje. Možda će nam se pridružiti igrač iz Pariza… Ne znam…  – ostao je zagonetan Toni Kros.

Pročitajte još

A da li je zaista? Ili je samo pronašao način da se pohvali kako ima najveću ekskluzivu ovog leta!

Saznaćemo brzo…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike