Ronaldo hoće, Siti može, ovo su uslovi! Sprema se fudbalski zemljotres!

24.08.2021

18:01 >> 18:11

0

Autor: Adam Štulić

Italijani su zagrebali, Francuzi došli do suštine – Kristijano je zvezda u finišu prelaznog roka

Ronaldo hoće, Siti može, ovo su uslovi! Sprema se fudbalski zemljotres!
Copyright Kristijano Ronaldo foto: Profimedia

Deluje da se nešto veliko baš dešava oko Kristijana Ronalda. U danu kada su italijanski mediji objavili da portugalski superstar pritiska svog agenta Žorža Mendeša da mu do kraja prelaznog roka obezbedi promenu sredine, „Lekip“ je otišao korak dalje i izneo konkretne detalje cele operacije.

Ugledni francuski list piše da je Kristijano odabrao Mančester siti kao narednu destinaciju i da ceo posao zavisi od toga da li će „građani“ uspeti da „završe“ kapitena Totenhema Harija Kejna.

To je prvi i osnovni uslov bilo kakve priče između engleskog prvaka i jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena, koji je ušao u poslednju godinu ugovora s Juventusom.

Podsetimo, pre nekoliko dana Kristijano je s otvorenim pismom izašao u javnost, ljut zbog spekulacija oko njegovog povratka u Real Madrid i Mančester junajted, ali deluje da su najtiražniji evropski mediji ovoga puta na pravom tragu.

„Lekip“ uverava da Ronaldo u svom okruženju više i ne krije da želi da napusti Juventus i da „relevantni pojedinci“ već obavljaju neophodne predradnje kako bi što više olakšali i ubrzali završetak veoma komplikovanog posla.

Francuzi dodaju i da je Mendeš uveren da dogovor može da se postigne i da radi prekovremeno kako bi sve detalje doveo do nivoa prihvatljivog za sve uključene strane.

„Lekip“ dodaje da je Siti voljan da Ronaldu isplati 31 milion evra godišnje plate, ali ne i da previše potroši na obeštećenje, zbog čega je jedan od glavnih poslova „superagenta“ u ovom trenutku da pronađe igrače koji bi, uz dozvolu „građana“ bili voljni da pođu put Torina.

Pročitajte još

Ponavljamo, uslov svih uslova da se uđe u bilo kakvu priču jeste definitivan ostanak Harija Kejna u Totenhemu. Ali, vremena je sve manje, tako da nećemo dugo čekati na epilog.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike