Prošle sezone nosio Zvezdu: Uprava prvaka Srbije spremila stotine hiljade evra za novi ugovor veziste

11.07.2021

14:38

0

Zvezda u petak utakmicom sa Vojvodinom otvara sezonu

Prošle sezone nosio Zvezdu: Uprava prvaka Srbije spremila stotine hiljade evra za novi ugovor veziste
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će u petak odigrati superligaški derbi sa Vojvodinom i na taj način početi novu takmičarsku sezonu. Uz to, ekipu Dejana Stankovića očekuju i obaveze u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa će svaki fudbaler biti vredan.

Pošto crveno-bele očekuje borba na tri fronta, stručni štab i uprava žele da zadrže nosioce igre iz sezone za nama. Tako će se maksimalno potruditi da u klubu ostane Mirko Ivanić. Prema saznanjima Sportskog žurnala, vezisti je ponuđena saradnja na još tri godine, sa garantovanih 500.000 evra po sezoni.

Očekuje se da Ivanić ipak prihvati veoma izdašnu ponudu. Postoji opcija i da sada produži ugovor, pa realizuje transfer krajem avgusta.

Pročitajte još:

Nije jedini Ivanić koga Zvezda želi da zadrži. Ideja je da se to uradi i sa Milanom Borjanom. Aktuelni ističe za dve godine, ali ne bi bilo iznenađenje da tokom ove sezone dođe do razgovora o produžetku.

I dok Ivanića i Borjana žele da zadrže, to nije plan u slučaju Alekse Vukanovića. Vukanoviću ugovor sa osvajačem “duple krune” ističe krajem godine, a navodno šef struke Dejan Stanković ne računa na njega u narednom periodu. Na to ukazuje mala minutaža na pripremama u Austriji.

Pročiajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike