Godinu dana čekam pun stadion: Katai se raduje navijačima na "Marakani"

09.07.2021

13:29 >> 13:48

0

Crvena zvezda privodi kraju pripreme u Austriji

Godinu dana čekam pun stadion: Katai se raduje navijačima na "Marakani"
Copyright MN Press

Deo sezone koji fudbaleri najmanje vole, ali koji je verovatno najbitniji, bliži se kraju. Crvena zvezda završava pripreme u Austriji, a iskusni Aleksandar Katai je za sajt kluba pričao o radu u Štegersbahu.

– Na svakim pripremama mora da se radi na snazi, trčanju, da bismo bili spremni za ono što nam predstoji, a to su evropske kvalifikacije i prvenstvo. Navikli smo na sve to, kod svakog trener je malo drugačije. Tako da jeste bilo teško, ali završava se i spremamo se za utakmicu sa Vojvodinom – rekao je Katai.

Momak iz Srbobrana je istakao da je rad na taktičkim finesama bio prioritet.

– Neki drugi zahtevi su mnogo bitniji od rezultata, a to je da uradimo neke taktičke stvari koje je Mister (trener Dejan Stanković prim. aut.) zamislio. Naravno, uvek je poželjna dobra završnica, ali mislim da je ovo prvo važnije.

Katai je naglasio da će svi u timu maksimalno pomoći novim igračima da se što brže prilagode.

– Sigurno će nam pomoći na terenu, a mi smo tu da pomognemo njima, pošto je svaki početak težak. Svi mi koji smo igrali preko granice znamo kako je teško kada si sam i nemaš nikog, tako da ćemo i maksimalno pomoći da se adaptiraju.

Iskusni as ističe da ne može da dočeka povratak publike na stadion, te premijernu utakmicu sa Vojvodinom.

Pročitajte još:

– Ne znam koliko je dozvoljeno publike. Ja bih voleo da je sto posto. Da može, uveren sam da bi stadion bio pun, i to je ono što svi čekamo godinu dana. Navijači su nam mnogo falili i sigurno je da će biti mnogo lakše sada kada će ponovo biti uz nas – podvukao je Katai.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike