Partizan je u kontaktu sa Obradovićem: Mijailović zagolicao maštu navijača crno-belih!

19.06.2021

11:50 >> 15:46

0

Ovaj san se mnogi ne usuđuju da sanjaju

Partizan je u kontaktu sa Obradovićem: Mijailović zagolicao maštu navijača crno-belih!
Copyright Željko Obradović, Ostoja Mijailović, MN Press

Partizan je završio jako tešku sezonu, verovatno i najtežu u novijoj istoriji, ali je već proletos počeo da se priprema za novu sezonu. Došao je sportski direktor, velikan Zoran Savić, koji je rekao da je trener najvažnija stvar.

Koliko prošle nedelje predsednik Partizana rekao je za naš portal da se ubrzano radi na dovođenju trenera, ali nije hteo da govori o imenima.

U košarkaškoj javnosti sve glasnije se pominje ime najvećeg evropskog trenera svih vremena – Željka Obradovića. Njegov eventualni povratak je san koji se mnogi ne usuđuju da sanjaju.

Ali, njegovo ime niko iz kluba nije izgovarao. Sve do sad.

– Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke – rekao je Mijailović za Kurir.

Naravno, uz ime i trofeje i značaj dolazi ogroman budžet, budžet koji niti Partizan, niti bilo ko u regionu i malo ko u Evropi može da priušti. Koliko je realno da ipak dođe u crno-bele?

– Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije.

Dakle, mogao bi da dođe?

– U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate – zaključio je prvi čovek Partizana.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike