Da li se Obradović vraća u Partizan? Željko otkrio kada će doneti odluku

11.06.2021

19:09 >> 07:35

0

Autor: Adam Štulić

Najtrofejniji evropski strateg o nastavku karijere

Da li se Obradović vraća u Partizan? Željko otkrio kada će doneti odluku
Copyright MN Press

Navijači Partizana sa velikim nestrpljenjem čekaće kraj meseca, jer će tada biti poznato da li će se ostvariti jedna od njihovih najvećih želja, o kojoj je za portal 24sedam pričao i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Danima unazad beogradskim kuloarima kruže priče o povratku Željka Obradovića na klupu kluba iz Humske, a koliko u njima ima istine otkrio je najtrofejniji evropski trener u intervjuu za jednu beogradsku televiziju.

– Nema dileme da je Partizan klub koji obožavam. Tu sam počeo, tu sam odigrao mnoge godine. Imam kontakte s ljudima iz kluba, ali to su privatni razgovori. Nikada nikome nisam obećavao, nisam to radio nikada u životu. Odluku gde ću raditi doneću krajem ovog meseca u dogovoru sa porodicom i sa ljudima čije mi je mišljenje važno. Može da se desi da odluka bude i da ne radim više. U pitanju je isključivo motivacija, da li ću je imati za bilo koju vrstu posla u nekom novom klubu. Da bih to saznao moraću da razgovaram s nekim ljudima, kada dođe taj trenutak, nikada nisam krio, i tako će biti i ovoga puta – istakao je Obradović.

Iskusni stručnjak dodao je da ni sa kim dosad nije vodio razgovore.

– Nikakve pregovore nisam vodio. Imam čoveka koji to radi. On mi predoči ponude, pa se nalazimo sa ljudima iz tog kluba, ako je to nešto što me motiviše. Ako nema toga, ne želim ni da pričam, da ne oduzimam vreme. Nikada nisam radio to, neću ni sada. Brzo će kraj juna…

Devetostruki osvajač Evrolige spreman je za povratak na posao posle jednogodišnje pauze.

– Ideja je da se vratim, samo da vidimo da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. To se javilo kod mene u toku prekinute sezone, desile su se neke privatne stvari koje su meni važne. Odmorio sam se, super se osećam, provodio sam vreme na način na koji volim. Trebalo bi to da bude povezano sa nekom motivacijom, bilo koji klub da je u pitanju. Ako niste motivisani, onda niste predani, ako niste predani i ne radite krvavo, onda nema želje i ne treba se upuštati – zaključio je Obradović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike