Pala je odluka: Poznato je na čijoj klupi će sledeće sezone sedeti Siniša Mihajlović

01.06.2021

11:45 >> 12:24

0

Autor: Adam Štulić

Srpski strateg je, kako javljaju italijanski mediji, doneo konačnu odluku

Pala je odluka: Poznato je na čijoj klupi će sledeće sezone sedeti Siniša Mihajlović
Copyright Siniša Mihajlović foto: Profimedia/Massimo Paolone/LaPresse

Izgleda da dileme više nema, Siniša Mihajlović je doneo odluku na čijoj će klupi sedeti sledeće sezone.

Kako piše ugledna “Gazeta delo Sport”, čelnici Bolonje i srpski strateg postigli su dogovor da nastave saradnju prema ugovoru koji traje do 2023. godine.

Podsetimo, Mihajlović je prethodnih nedelja povezivan sa Juventusom i Lacijom. I dok je priča oko “stare dame” od starta bila pod velikim znakom pitanja, prelazak u Rim je bio mnogo realnija opcija iz nekoliko razloga.

Profimedia

Siniša je tokom bogate igračke karijere velike uspehe ostvario u nebeskoplavom dresu, a pristalice rimskog velikana nisu ga zaboravile ni kada je vodio životnu bitku sa leukemijom. Posebnu povezanost dve strane dodatno je učvrstila činjenica da cela porodica nekadašnjeg selektora “orlova” živi u Rimu, i sve su to bili “znakovi pored puta” da bi Miha mogao da se vrati na “Olimpiko”.

Ipak, stvari su se u međuvremenu očigledno promenile. Mihajlović je u utorak ujutru stigao iz Rima u Bolonju i posle jednoipočasovnog razgovora sa čelnicima kluba doneo odluku da ne menja sredinu.

Profimedia

Rukovodstvo Bolonje očigledno je imalo jake argumente kojima je uverilo srpskog stratega da na stadionu” Renato Dal’ Ara” ima budućnost, a verovatno je bitnu ulogu u toku razgovara odigrao podatak da bi iskusni napadač Marko Arnautović ubrzo i zvanično trebalo da bude predstavljen kao pojačanje Bolonje.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike