Siniša Mihajlović dovodi potencijalno Zvezdino pojačanje

01.06.2021

10:44 >> 17:08

0

Autor: Milan Nastić

Austrijanac blizu da se vrati u Italiju

Siniša Mihajlović dovodi potencijalno Zvezdino pojačanje
Copyright Profimedia.rs

Poslednjih nedelja se uveliko spekulisalo da bi Marko Arnautović mogao sledeće sezone da nosi crveno-beli dres, ali to je pre neki dan demantovao generalni dirkektor kluba Zvezdan Terzić koji je istakao da Austrijanac, srpskog porekla ima jak ugovor u Kini i da nije realno da dođe u Srbiju.

Ali, mediji u Italiju uveliko pišu da će Arnautović karijeru nastaviti u Bolonji, klub čiji je trener Siniša Mihajlović.

Srpski stručnjak je još zimus pokušao da angažuje Austrijanca, ali u toj nameri nije uspeo, pa se ovaj put nadaju da će imati više sreće.

Pročitajte još

Najveća prepreka može da bude astronomski ugovor koji ima Marko u Šangaju, a ta cifra je 6.500.000 miliona evra po sezoni, ali mnogo je koronavirus poremetila fudbalsko tržište, koja je dosta palo, a na sve to kad se doda seleri kap u kineskom fudbalu, velike su šanse da se Arnautović vrati u Evropu.

Italijanski mediji javljaju da je Arnautovićev brat i agent Danijel juče viđen u Bolonju i da postoji veliki optimizam oko dogovora dve strane.

Oni nisu usamljeni u želji da angažuje austrijskog napadača. Arnautovića žele još Fenerbahče i Krasnodar ali njima se u ovom trenutku daju male šanse da ga angažuju, jer on želi da se vrati u Italiju gde je ostavio slab utisak tokom epizode u Interu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike