Da li je ovo jasan signal da Siniša Mihajlović neće na klupu Juventusa?

21.05.2021

18:19 >> 18:20

0

Autor: Adam Štulić

Bolonjski mediji pišu da srpski strateg ima druge prioritete u ovom trenutku

Da li je ovo jasan signal da Siniša Mihajlović neće na klupu Juventusa?
Copyright Profimedia

Povezivali su pre nekoliko dana italijnski mediji Sinišu Mihajlovića sa klupom Juventusa, ali on se preterano ne obazire na to. Srpski strateg je sa obe noge na zemlji i maksimalno profesionalno radi posao u Bolonji. Toliko, da između redova kao da poručuje kako od prelaska u Torino nema ništa.

Naime, lokalni mediji u Bolonji u petak pišu da bi Mihajlović naredne nedelje trebalo da održi dva sastanka sa igračima koji bi naredne sezone trebalo da nose dres crveno-plavi dres Markom Arnautovićem i prekaljenim Rodrigom Palasiom.

Siniša bi sa reprezentativcem Australije trebalo da se sastane u utorak ili sredu, kako bi video kakva su razmišljanja Arnautovića oko dolaska u Bolonju. Srpski strateg, prema pisanjima tamnošnjih medija, želi da se uveri da je iskusni internacionalac spreman da pruži svoj maksimum i da bude primer drugima, jer bi trebalo da postane jedan od najplaćenijih igrača u timu.

S druge strane, s Palasiom bi trebalo da porazgovara oko njegovih motiva, s obzirom na godine (39) i dolazak drugog napadača. Mihajlović bi, navodno, voleo da iskusni Argentinac ostane, ali ne želi da vrši nikakav pritisak na njega, niti da mu daje bilo kakva obećanja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike