Udaje se Ivana Španović! Naša šampionka i Marko Vuleta sudbonosno "Da" izgovaraju u Emiratima

26.09.2021

16:22

0

Autor: 24sedam

Ovo je godina za venčanja u srpskom sportu! Posle Milice Mandić i Nemanje Majdova, na isti korak se odlučila i naša najbolja atletičarka

Udaje se Ivana Španović! Naša šampionka i Marko Vuleta sudbonosno "Da" izgovaraju u Emiratima
Printscreen/Instagram/Ivana Španović

Ivana Španović i njen verenik Marko Vuleta sudbonosno "Da" izgovaraju danas, a zanimljiv je i izbor destinacije za venčanje.

Kako pišu Novosti, Ivana i Marko se venčavaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a veselje uveličava naša poznata pevačica Edita Aradinović.

Pre izvesnog vremena, Ivana i Marko su razmenili zanimljive poruke na društvenim mrežama i nagovestili da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen.

– Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih – napisao je Marko pored fotografije sa vožnje pustinjom, dok je Ivana kratko poručila:

- Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe.

Zanimljiva je i poslednja objava naše najbolje atletičarke na društvenim mrežama, koja je uz dve karakteristične fotografije napisala:

- Dugo nije bilo selfija.

Uz ovu rečenicu postavljen je i emotikon para koji se voli.

Ivana Španović je sezonu završila kao zvanično najbolja na svetu u skoku udalj, a očigledno je da je sportsku krunu poželela da obogati i onom privatnom.

Ivana i Marko, nek vam je sa srećom!

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti