Kristijano Ronaldo bi se postideo! Španovićeva objavila fotku da bi pokazala svoje telo posle 24 godina treniranja! (FOTO)

23.09.2021

14:51 >> 18:07

0

Samo srpska atletičarka zna koliko je truda uloženo da bi joj telo dobilo današnji izgled

Kristijano Ronaldo bi se postideo! Španovićeva objavila fotku da bi pokazala svoje telo posle 24 godina treniranja! (FOTO)
Copyright Ivana Španović / Ennio Leanza/Keystone via AP

Najbolja srpska atletičarka objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se najbolje može primetiti njen minuli rad.

Fantastična sportska fotografija pokazuje našu šampionku u skoku udalj tokom jednog zaleta, a ilustracija gotovo da otkriva svaki mišić u njegovom naponu.

– Dvadeset četiri godine rada nikad nisu izgledale tako dobro – napisala je Španovićeva.

Fotografija pokazuje i šta je preduslov da bi se danas sportisti, mušli ili ženski, pojavili na borilištu, a samo oni znaju šta je sve potrebno uraditi da bi im se istaklo svako mišićno vlakno kao na ovoj objavi srpske šampionke. Ne treba sumnjati da su u pitanju sati vrednog treniranja, fitnes vežbanja i to postaje trend kod sportista, jer ne postoji drugi recept za dugovečnost na vrhunskom nivou od onog kojeg primenjuju Novak Đoković, Kristijano Ronaldo …

Kristijano Ronaldo foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Ivana Španović je navršila 31 godinu, ovog leta nije uspela da se domogne odličja na OI u Tokiju gde je bila četvrta, ali je trijumfovala u Dijamantskoj ligi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike