Atanasijević rešio: Lepše su sportistkinje od pevačica! Najpoželjniji srpski odbojkaš prvi put otvoreno o svemu! (VIDEO)

27.08.2023

20:00

0

Sluša domaće, vredno vežba i pevačke sposobnosti i obećava širi repertoar ako zatreba

Atanasijević rešio: Lepše su sportistkinje od pevačica! Najpoželjniji srpski odbojkaš prvi put otvoreno o svemu! (VIDEO)
Bata i Mara - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Aleksandra Batu Atanasijevića ste upoznali kroz njegove sportske uspehe u odbojci! U ovom intervjuu ćete ga upoznati u potpuno novom svetlu.

Duhovit, zgodan i beskrajno šarmantan, Bata je verovatno mogao da uspe u svemu za šta bi se opredelio, ali je odavno rešio da život posveti odbojci. Kao deo reprezentacije Srbije više puta nas je obradovao medaljama, a sada se priprema za Evropsko prvenstvo u odbojci.

Sa cimerom iz reprezentacije i kumom, Markom Podraščaninom, u sobi sluša Breskvicu, Aca Pejovića i druge domaće izvođače u pauzama između treninga, a sprema i repertoar za nastup na poznatom balkonu, jer posle pobede voli da se uhvati mikrofona.

- Spremam se svakodnevno, imamo u fiziosali tri mikrofona, tako da svaki dan pokušavam, sad sam našao čak i neku caku da Luburić koji sjajno peva, da mi peva prateći vokal, da se ja i ne čujem toliko, jer zaista imam užasan glas, ali uživam u tome da pevam, volim da se veselim, volim da sam stalno u društvu i, eto, ukoliko napravimo neki dobar rezultat obećavam da ću pevati, spremiću ovog puta tri-četiri pesme za vas - otkrio je u emisiji "24sedam sa Marom".

Aleksandar se nedavno oženio odbojkašicom iz Bugarske, Elicom Vasilevom, sa kojom sada očekuje prinovu. O njegovom privatnom životu se do sada nije mnogo znalo, osim da je bio u jednogodišnjoj vezi sa našom poznatom pop pevačicom Sarom Jo.

Dilemu - ko je lepši, pevačice ili sportistkinje je izgleda rešio.

- Sportistkinje su lepše, drugačije su, sportistkinje, pre svega odbojkašice, su više, drugačije građene, pevačice ili umetnice opet, imaju neke svoje kvalitete, pa, što se kaže svaka žena je lepa na svoj način - diplomatski je odgovorio voditeljki Mariji Atanasković, a onda je predložio da pokuša da gađa na koš, ako pogodi - lepše su pevačice.

Naravno da je promašio, usput objašnjavajući kako uprkos visini od dva metra nije bilo šansi da postane košarkaš.

Zbog čega sa kolegom Markom Podraščaninom ima odnos kao stariji bračni par, zašto im je na plejlisti pred treninge Breskvica i da li se oženio zbog EU pasoša, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije "24sedam sa Marom".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike