Evo kako je Srbija špijunirana! Domaćini postavili kamere u kutije, mislili da neće biti otkriveni - Da li sledi kazna Sloveniji? (FOTO)

09.11.2022

13:47

0

Tako je usledio i poraz koji je naše rukometašice koštao nokaut faze

Evo kako je Srbija špijunirana! Domaćini postavili kamere u kutije, mislili da neće biti otkriveni - Da li sledi kazna Sloveniji? (FOTO)
Snimanje treninga Srbije - Copyright Printscreen/Instagram/Milenabg2

Srpske rukometašice učešće na Evropskom prvenstvu okončale su u grupnoj fazi, ali se dan nakon poraza mnogo više govori o špijuniranju treninga srpskog nacionalnog tima, što je otkriveno nakon poslednjeg meča - protiv domaćina Slovenije.

Rukometašice su u grupnoj fazi zabeležile tri poraza, a meč sa Slovenijom, na zatvaranju grupe, izazvao je mnogo bure.

Nakon tog meča, Jelena Lavko je istakla da su Slovenci snimali treninge našeg nacionalnog tima, a dokaze o tome je na društvenim mrežama obelodanila predsednica Rukometnog saveza Srbije Milena Delić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Delić (@milenabg2)

 

Na fotografijama se jasno vide probušene kutije koje su nameštene na tribinama, a u njima se nalaze mobilni telefoni. 

- Žao mi je jer smo do sada sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim takmičenjima. Još mi je više žao kad suprotni tim snima treninge, gde nema kamera, nego postavljaju telefon i ajped da nas snimaju, jer se plaše da li će nas pobediti sa četiri beka ukupno koja imamo. Šta onda više da se priča o rukometu i o sportu?! -  rekla je Jelena Lavko nakon meča.

Inače, pred meč sa Slovenijom, Srbija je, uprkos dva poraza u grupi, imala šansu da se dokopa nokaut faze. Ali rival je na nepošten način stigao do prednosti, i o tom potezu će se danima govoriti.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike