Srbin i Rus napravili skandal na promociji svoje borbe! Gađali se, polivali, rvali (FOTO)

28.09.2022

10:57

0

Autor: 24sedam

Ilićodgovorio na provokaciju Ismailova

Srbin i Rus napravili skandal na promociji svoje borbe! Gađali se, polivali, rvali (FOTO)
ilic4 - Copyright Printscreen/YouTube

Uvertira je bila žustra, šta će tek biti kada 7. oktobra u Moskvi uđu u "oktagon".

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić i zvezda ruskog borilačkog sporta Magomed Ismailov napravili su skandal na promociji svog meča što se moglo i očekivati zbog reputacije domaćeg takmičara.

Incident je započeo Ismailov prilikom tradicionalnog poziranja "oči u oči" kao uvod u borbu koja će se dogoditi za desetak dana. Rus je pokazao da mu je fitilj kraći, pa je odmah probao da proda jednu "kragnu" Iliću, ali bezuspešno.

Kada se Srbin izvukao iz tog zagrljaja i zauzeo gard svi su pomislili da će na pozornici biti održana prva runda. Umešali su se, međutim, promoter, a kasnije i ostalo osoblje, pa su dva ratoborna takmičara dohvatila flašice sa vodom ili sakoe i sa njima probali da naude drugoj strani.

Ilić je krajem avgusta nokautirao jednog od najboljih ruskih boraca Aleksandra Šlemenka, sa kojim je trebalo da se bori Magomed Ismailov. Kako je Srbin napravio ogromno iznenađenje "patosiravši" Šlemenka, promoteri su procenili da će veći spektakl biti ako Rus osveti Rusa:

- Čestitam Aleksandru Iliču na pobedi. Najgora stvar koja mu se može desiti je da me sretne u kavezu! Pošto ću ga pobediti i za sebe i za Sašu u isto vreme. Uskoro će biti veoma vruće, ćelavi predator je veoma gladan. RCC? Pripremite mi, molim vas, još mesa, progutaću ga bez žvakanja - napisao je Ismailov.

Ismailov je sinoć napravio još jedan skandal, budući da se u jednoj TV emisiji probao da pobije sa Amerikancem Majkom Perijem.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike