Srbin dobio strašnu pretnju od ruske zveri: Pripremite mi, molim vas, još mesa, progutaću ga bez žvakanja (VIDEO)

27.08.2022

13:13

0

Autor: 24sedam

Ilić razbio legendarnog Šlemenka pa privukao pažnju ostalih ruskih MMA boraca

Srbin dobio strašnu pretnju od ruske zveri: Pripremite mi, molim vas, još mesa, progutaću ga bez žvakanja (VIDEO)
ilic2 - Copyright Printscreen/YouTube

Ruski MMA borac Magomed Ismailov objavio je na svojim društvenim mrežama mišljenje o porazu sunarodnika Aleksandra Šlemenka u duelu sa Srbinom Aleksandrom Ilićem.

Ismailov, koji je došao da gleda Šlemenka kao svog narednog protivnika, bio je veoma iznenađen konačnim ishodom u kojem je iskusni Rus doživeo težak nokaut nakon Ilićevog udarca kolenom u glavu:

- Pa, dragi prijatelji, borba Saše Šlemenka je završena! I završilo se vrlo neočekivano! Da li sam uznemiren? Da! Ali ovo je MMA i ponekad jedan udarac može napraviti razliku! Da li je to bio rani prekid? Neko će reći - da, neko - ne! U oba slučaja, neću da raspravljam! Saša zna kako da se vrati jači, pokazao nam je to više puta! Poraz nije kraj, to je novi početak! Radujem se povratku i drago mi je da je Saša dobro - rekao je Ismailov i dodao:

 

 

- Čestitam Aleksandru Iliču na pobedi. Najgora stvar koja mu se može desiti je da me sretne u kavezu! Pošto ću ga pobediti i za sebe i za Sašu u isto vreme. Uskoro će biti veoma vruće, ćelavi predator je veoma gladan. RCC? Pripremite mi, molim vas, još mesa, progutaću bez žvakanja - napisao je Ismailov.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike