Nokautiran i Finac! Veljko gazi redom! (FOTO)

20.08.2022

20:58

0

Autor: 24sedam

A za manje od mesec dana čeka ga novi izazov, meč protiv Venecuelanca Perdoma

Nokautiran i Finac! Veljko gazi redom! (FOTO)
Boks Ražnatović - Copyright Promo/PR Tiger team

Srpski bokser Veljko Ražnatović je upisao 12. pobedu u profesionalnom boksu. U boks meču organizovanom u Jagodini, pobedio je Finca Janea Forsmana, a za manje od mesec dana čeka ga novi izazov, meč protiv Venecuelanca Gusmira Perdoma u Oberhauzenu.

Bila je to 12. pobeda u isto toliko mečeva srpskog kruzeraša, a čak deveta nokautom.

- Svaka čast Janeu Forsmanu i veliko hvala što je spasio ovu reviju da ne propadne za mene, s obzirom na to da se Venecuelanac nije pojavio zbog problema s vizom. Finac se hrabro borio, momački odradio do poslednjeg atoma snage, skidam mu kapu. Ipak, osećam se kao da nisam radio ovaj meč, željan sam težih pobeda i većih imena, i sada, počevši od 16. septembra, krećemo na sve i na svakoga.

Promo/PR Tiger team
 

Želim titulu prvaka sveta, željan sam pravog testa u ringu i to obećavam beogradskoj publici 8. novembra. Dosta smo učili o letenju, vreme je da raširimo krila. Uz moj tim i trenera Zorana Bačulova spreman sam za velika dela. Slava Bogu - rekao je Ražnatović posle meča.

Na spektaklu u prepunoj jagodinskoj sportskoj hali, pored dva profi meča u boksu, viđena su i četiri kik boks megdana i karate meč.

Promo/PR Tiger team
 
 

U drugoj rundi nokautom slavio je i Aleksandar Konovalov. Ljubimac Jagodinaca je pred porodicom i prijateljima u rodnom gradu pobedio Čeha Vojteha Majera za svoju maksimalnu treću pobedu u profi ringu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike