Veljko Ražnatović pokorio i Istanbul: Nokaut za suprugu i sina!

15.05.2022

12:52

0

Bio je ovo njegov prvi meč nakon duže pauze

Veljko Ražnatović pokorio i Istanbul: Nokaut za suprugu i sina!
PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ

Mladi i perspektivni srpski bokser, Veljko Ražnatović upisao je 11. trijumf u isto toliko nastupa u profesionalnom sportu,

Na gala reviji u Istanbulu Atila Koroš, drugorangirani bokser u kruzer kategoriji u Mađarskoj, izdržao je svega tridesetak sekundi pre nego što ga je Ražnatović nokautirao.

Pobedu je proslavio sa sinom u rukama, kao i srpskom trobojkom.

PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ
 

 

- Nisam se plašio rivala, ni najmanje, koliko sebe posle duge pauze od profi mečeva. Nisam verovao da sam i dalje na visokom nivou, s obzirom na to da godinu dana nisam boksovao u profi vodama. Sada mi je pao veliki teret sa leđa. Osmi nokaut je za mog sina i moju suprugu koji su mi dali snagu da se vratim na najbolji mogući način među konopce i koji su bili uz mene u Istanbulu. Zahvalnost dugujem mom timu, trenerima Zoranu Bačulovu, Vladanu Babiću, Igoru Tomaševiću, kao i Rusima Vitaliju Slanovjevu i Alanu Čehoevu kod kojih sam se na Vladikavkazu u Arijana boksingu pakleno spremao za ovaj meč, ali i spektakle i titule koji, verujem, tek slede. Veliko hvala i Nenadu Borovčaninu, predsedniku Bokserskog saveza Srbije, koji je posredovao u organizaciji meča u Turskoj - izjavio je Veljko posle meča.

Bonus video

Arena

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam