Veljko ponovo u ringu! Da Venecuelanca nokautom pošaljem u penziju!

08.08.2022

10:16

0

Autor: 24sedam

Borba je zakazana za 20. avgust

Veljko ponovo u ringu! Da Venecuelanca nokautom pošaljem u penziju!
Veljko Ražnatović FOTO PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA - Copyright Promo/PR Tiger team

Izlazak Veljka Ražnatovića (25) i Aleksandra Konovalova (28) u ring garantuje istinski bokserski spektakl 20. avgusta u Jagodini. I dok Konovalov još ne zna ko mu je rival, Ražnatović uveliko gleda snimke iskusnog Venecuelanca Gusmira Perdoma s kojim će ukrstiti rukavice. A ima šta i da vidi...

Borac iz La Guaire ima iza sebe 41 profi meč, a od toga je u svoju korist rešio 28 borbi, čak 18 nokautom. Podaci da je bio izazivač za WBA pojas svetskog šampiona, tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele, dovoljno govore o njegovim kvalitetima.

Učinak u amaterskoj kategoriji mu je 85 pobeda i samo 11 poraza. Boksovao je sa slavnim Mikelom Keslerom, Maksimom Vlasovom, Nurijem Seferijem...

Ipak, u naponu snage je srpski bokser, uloga favorita je njegova i od nje ne može i ne želi da beži, naprotiv. Otkako je ušao u profi vode 2018. godine ne zna za poraz, nanizao je 11 trijumfa, osam nokautom. Baš u Jagodini je triput ulazio u ring. Samo je Francuz Isosa Mondo ostao na nogama, ali je i on poražen jednoglasnom odlukom sudija. Dvojica Veljkovih rivala nisu izdržali do kraja, bili su nokautirani.

- Drago mi je da se napokon ulaže u moju karijeru, što će i potvrditi kvalitet rivala u predstojećim mečevima. Publika u Jagodini će prisustvovati prvom pravom testu, protiv starog lava i nekadašnje nade jedne bokserske zemlje, Venecuele.

Na meni je da dokažem da sam gladniji i da ga pošaljem u penziju kako najbolje umem, a to je nokautom. Uz Božiju pomoć, do pobede! - poručio je Ražnatović.

Spektakl iz Jagodine najverovatnije će direktno biti prenošen na kanalu Arena Fight, a organizator očekuje punu halu.

Podsetimo, Ražnatović ima 11 pobeda u isto toliko mečeva, uz osam nokauta.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike