Srpski bokser spreman za nove pobede, ovo je poruka Ražnatovića! Moje je da nokautiram obojicu!

19.08.2022

17:14

0

Autor: 24sedam

Pred Veljkom su borbe sa Fincem Forsmanom u Jagodini i Perdomom iz Venecuele u Nemačkoj

Srpski bokser spreman za nove pobede, ovo je poruka Ražnatovića! Moje je da nokautiram obojicu!
Veljko Ražnatović FOTO PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ - Copyright PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ

Prema ranije utvrđenom planu naš bokser Veljko Ražnatović (11 mečeva, 11 pobeda, 8 nokautom) trebalo je u subotu u Jagodini da odmeri snage sa Gusmirom Perdomom iz Venecuele, ali je došlo do promene protivnika. Zato će na megdan Srbinu Jane Forsman iz Finske.

PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ
 

Venecuelanac Perdomo nije doputovao zbog problema sa vizom, a srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića nije uspela da poremeti ni promena rivala u poslednjem trenutku. Izazivač za WBA pojas svetskog šampiona (tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele), nije uspeo da završi papirologiju oko vize koja mu je bila potrebna za ulazak u našu zemlju, pa je kao zamena u poslednjem trenutku uskočio Finac Jane Forsman.

Konovalov protiv jakog Čeha

PR TIM VELJKO RAŽNATOVIĆ
 

Spektakl u izletištu Potok u Jagodini na otvorenom počeće u 18 sati (u slučaju nevremena biće premešten u Halu sportova). Nakon četiri borbe u kik boksu, uslediće Ražnatovićev meč, pa treći ulazak u profi ring domaćeg borca Aleksandra Konovalova. Jagodinac protiv Čeha Vojteha Majera, koji najavljuje rat, juri treći nokaut u isto toliko mečeva.

- Ako želi rat - dobiće rat! Pozivam moje Jagodince i sve Srbe da dođu i uživaju u pravim vrednostima, u sportu, i da podrže mog brata Veljka i mene - izjavio je Konovalov.

Sa Venecuelancem će Veljko rukavice ukrstiti 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka) u organizaciji spektakla Petkos Boks Promoušn, dok je sva njegova pažnja sada uprta u Finca koji ima skor 22 pobede, od čega 14 nokautom, uz 14 poraza.

- Uvek sam govorio da mi je najbitnije kako se ja osećam. Sada sam spreman 100 odsto i ne dozvoljavam da na mene utiču ovakve stvari, koje su u opisu posla menadžera. Moje je da nokautiram i Forsmana u Jagodini i Perdoma u Oberhauzenu. Uz Božiju pomoć idem do vrha - jasno je posle merenja u Jagodini poručio Ražnatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike