Ražnatović ponovo u ringu! Samo se čeka protivnik, a posle se Veljko "seli"

23.12.2021

15:06

0

Autor: 24sedam

Borba je zakazana za 2. januar

Ražnatović ponovo u ringu! Samo se čeka protivnik, a posle se Veljko "seli"
269610334_319487683370828_3042670701983077394_n - Copyright Promo/PR Tiger team

Veljko Ražnatović neće odmarati za novogodišnje praznike. Srpskog boksera očekuje meč i to već 2. januara, na Zlatiboru. Naš kruzeraš je spreman. Odradio je ceo ciklus priprema, posebno sa Alanom Čehoevim, koji je iz čuvenog ruskog kampa "Arijana boksing" došao u Titel da bi unapredio Ražnatovićevu tehniku.

- Pred svaki meč se osećam moćno, ali sam sada svestan da sam spremniji nego ikad. Pritom, željan sam mečeva, udaraca, nokauta! Verujem da će biti publike na Zlatiboru, da će biti puna hala, jer će to biti prilika za sve njih da me vide poslednji put pred meč za neku od svetskih ili evropskih titula. “Selim se”, boksovaću po Americi, Engleskoj, Nemačkoj, Rusiji dok ne dostignem nivo za titulu, a onda se vraćam u svoju zemlju da šampionski pojas okačim oko struka - kazao je 25-godišnji Ražnatović koji je do sada u deset mečeva upisao isto toliko pobeda, uz sedam nokauta.

U kombinaciji za rivala na srpskoj planini je nekoliko zvučnih imena. O tome brine Aleksander Petković iz svetski poznatog “Petkos boks promoušna”, pa nema sumnje da će ispred Veljka biti kvalitetan protivnik.

Prema prvim najavama, pored Ražnatovića u ring na Zlatiboru će i kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić, Rus sa srpskim pasošem - Sadam Magomedov, mlada nada Jovan Nikolić, zatim Igor Rogić, čovek koji je doneo titulu BK Sombor prošle sezone, ali i bar tri stranca plus Ražnatovićev rival u njegovom 11. profi meču. Ceo spektakl sa Zlatibora biće prenošen direktno na TV Arena Fight.

Inače, Ražnatović će u petak 24. decembra biti među mnogim poznatim ličnostima koje će doći u Valjevo i podržati akciju “Trojka iz bloka” Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”. Cilj akcije je prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike