Za Delfine nema odmora, počinju pripreme za Svetsku ligu! Ovo je novi spisak selektora Dejana Savića

08.07.2022

15:58

0

Autor: G. F.

Nekoliko dana nakon završetka Svetskog prvenstva naši vaterpolisti ponovo u bazenu

Za Delfine nema odmora, počinju pripreme za Svetsku ligu! Ovo je novi spisak selektora Dejana Savića
Tan2022-6-18_122412292_0 - Copyright Foto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

Nova generacija srpskih vaterpolista vratila se sa Svetskog prvenstva iz Budimpešte sa samo jednim porazom, ali je baš taj meč odlučio da umesto u borbu za medalje, takmičenje završe na petom mestu.

Samo nekoliko dana kasnije Delfini su ponovo u bazenu. Tačnije biće od nedelje, kada u Subotici kreću sa pripremama (do 16. jula) za završnicu Svetske lige.

Na pripremama neće biti Dušana Mandića, Nikole Jakšića, Save Ranđelovića i Strahinje Rašovića koji su dobili duži odmor i neće igrati na F8 turniru u Strazburu.

Selektor Dejan Savić odlučio je da se na ovom okupljanju nađu: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Đorđe Lazić (Breša), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Lazar Dobožanov (Radnički), Luka Pljevančić (Radnički), Marko Radulović (Radnički), Milan Bulajić (Valis), Nemanja Vico (Radnički), Nikola Lukić (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Petar Velkić (Ortiđa), Radomir Drašović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

Za kapitena Branislava Mitrovića je reprezentativno leto je, po ranijem dogovoru sa selektorom Dejanom Savićem, završeno.

Nakon F8 Svetske lige koji će biti odigran u Strazburu, naše vaterpoliste očekuje i Evropsko prvenstvo, krajem avgusta i poečtkom septembra u Splitu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike