Srpkinja među žrtvama velikog skandala u Nemačkoj! Manijak montirao skrivene kamere u svlačionici rukometašica

21.01.2022

08:26

0

Autor: 24sedam

Ovo je već drugi sličan slučaj u Bundesligi

Srpkinja među žrtvama velikog skandala u Nemačkoj! Manijak montirao skrivene kamere u svlačionici rukometašica
marija obradovic - Copyright MN Press

Ženski rukometni klub TuS Mecingen, koji se takmiči u elitnoj Bundesligi, izdao je saopštenje koje je šokiralo kompletnu nemački javnost. Uprava kluba priznala je da se trenutno sprovodi policijska istraga jer su igračice pronašle dve skrivene kamere u svlačionici hale u kojoj igraju utakmice i gde treniraju.

Za ovaj nemački klub, trenutno treći u ligi, nastupa i reprezentativka Srbije, 29-godišnji levi bek Marija Obradović, koja je boje našeg nacionalnog tima branila na SP 2017. i 2019. godine. Ova afera u koju je uvučena na indirektan način verovatno joj je jedna od najvećih neprijatnosti tokom šest godina igranja za Mecingen. Ipak, dobra vest je da se policija nalazi na dobrom tragu i da je glavni osumnjičeni već prošao kroz njihove prve istražne radnje.

MN Press
Marija Obradović

Navodni počinilac, za koga se veruje da je instalirao kamere i tako snimao devojke dok se presvlače i tuširaju, nije bilo ko, već neko iz neposredne blizine ekipe.

- Ovaj odvratni čin od strane osobe od poverenja veoma nas je šokirao i povredio - rekao je direktor kluba Ferenc Rot.

Slučaj sa skrivenim kamerama u Mecingenu nije usamljen u ženskoj Bundesligi. Prošlog septembra devojke iz ekipe Buhholca otkrile su da ispod "čudnih prekidača" u tuš-kabinama i svlačionici stoje fiksirane kamere raspoređene na tri mesta. Klub je odmah alarmirao policiju, a oni su kao osumnjičenog proglasili 55-godišnjeg muškarca koji je imao pristup dvorani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike