"Orlovi" bez Nedovića idu po olimpijsku vizu: Sa ovim nema zezanja

21.06.2021

19:28 >> 20:08

0

Autor: Adam Štulić

Srpski bek gostovao u emisiji U obruču na TV Arena sport

"Orlovi" bez Nedovića idu po olimpijsku vizu: Sa ovim nema zezanja
Copyright Nemanja Nedović, MN Press

Nema sreće Nemanja Nedović sa igranjem za nacionalnu selekciju poslednjih godina. Na SP u Kinu nije putovao odlukom tadašnjeg selektora Saše Đorđevića, dok ovog leta ne može da pomogne saigračima zbog posledica zaraze virusom korona.

Bek Pantinaikosa imao je sjajnu sezonu dok sredinom aprila nije oboleo od Kovida-19, zbog kojeg još nema dozvolu da počne sa treninzima.

– U stalnom sam kontaktu sa selektorom Kokoškovim i doktorima u reprezentaciji. Objasnio sam im u kakvoj sam situaciji bio prethodna dva meseca, a još nema dozvolu da počnem sa treninzima. Bio sam kod kuće, moram da mirujem, a i kada se potpuno oporavim moraću određeno vreme postepeno da se vraćam u sport – rekao je Nedović gostujući u emisiji „U obruču“ na TV „Arena sport“.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Golden Stejta istakao je da Igor Kokoškov razume situaciju u kojoj se nalazi.

– Dogovorili smo se da preskočim kvalifikacije, pa da početkom jula sednemo i da vidimo šta će biti. S ovim nema sezanja, zglob bih sredio, koleno bih sredio… Drugačije bi bilo da je drugačija situacija.

Pored Nedovića, „orlovi“ će vizu za Olimpijske igre, na turniru koji se igra u Beogradu (29. jun – 4. jul), morati da jure i bez Bogdana Bogdanovića, koji je u noći između nedelje i ponedeljka sa Atlantom izborio plasman u finale Istočne konferencije NBA lige.

– Čuo sam se i sa njim. Rekao mi je da bi možda preskočio kvalifikacije, ali Galinari mu je „bacio žišku“ da hoće da igra, pa je onda hteo i on, ali ima dobar razlog zašto ne igra – kazao je kroz osmeh Nemanja Nedović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike