Nole napravio šou na Majorki: Masaža za brata, srce za publiku (FOTO)

19.06.2021

22:11 >> 06:42

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji teniser sveta u odličnoj atmosferi se priprema za Vimbldon

Nole napravio šou na Majorki: Masaža za brata, srce za publiku (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u sjajnoj atmosferi priprema se za Vimbldon. Nedavno osvajanje Rolan Gaorsa očigledno je najboljem teniseru sveta dalo dodatni elan i unelo još veću dozu pozitivne energije u tim, koji se trenutno odlično provodi na Majorki.

Srpski as je odlučio da deo priprema za treći grend slem u sezoni odradi u Španiji, gde se prijavio za učešće u dublu, a u predvečerje starta turnira, prvi reket planete je učestvovao na egzibiciji i napravio sjajnu atmosferu za sve prisutne.

Đoković je nastupio u tandemu sa bratom Markom, a na fantastičnom događaju su bili i Goran Ivanišević, Tomi Has, Felisijano Lopez i Toni Nadal, stric legendarnog španskog tenisera Rafaela, kojem je Novak nedavno naneo bolan poraz u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske.

Rezltat je naravno ovde bio u potpuno drugom planu, publika je došla zarad opuštajućeg ugođaja, zabave na terenu, i da vidi svetski reket broj jedan, koji je koristio svaku priliku da zabavi sve oko sebe.

Nole je pravio šou svojim potezima, u jednom trenutku je masirao brata Marka a posle svega se zahvalio svojim domaćinima, stricu Rafaela Nadala, dok je kasnije navijačima delio autograme.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike