"Hoćemo Vimbldon!": Uz vatromet Novak dobio i posebnu poruku (VIDEO)

14.06.2021

21:22 >> 21:28

0

Slavlje srpskog asa u Beogradu

"Hoćemo Vimbldon!": Uz vatromet Novak dobio i posebnu poruku (VIDEO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pariz, pa Beograd. U kratkom vremenskom razmaku je Novak Đoković ostvario istorijski uspeh, stigao da odradi sve obaveze u Francuskoj i da dođe u Srbiju.

Posle osvajanja Rolan Garosa i pobede protiv Stefanosa Cicipasa (Grčka) je prvi reket planete završio sve što je imao i uputio se ka domovini.

ATA Images/Antonio Ahel

Njegov otac Srđan je tim povodom u restoranu “Novak” organizovao proslavu svega što je Nole ostvario. Uz porodicu i prijatelje su odlučili da obeleže novi, 19. pehar osvojen na grend slem turnirima.

Novak je stigao nešto kasnije, sa malim peharom i tako na simboličan način pokazao koliko mu sve ovo znači. Posle intoniranja himne “Bože pravde” u izvođenju orkestra je usledio nastavak proslave.

Uz spektakularan vatromet je Nole sa najbližima proslavio sve to, u zagrljaj i odlično raspoloženje. Nije izostala ni posebna poruka koju je dobio od prisutnih koji su bili tu.

– Hoćemo Vimbldon – čulo se ispred restorana.

Zbog umora i svega kroz šta je prošao se Nole nije dugo zadržao na proslavi, mada je i to bilo dovoljno da mu pošalju jasnu poruku pred početak novog grend slema na travi.

Ukoliko zaista podigne pehar u Londonu izjednačiće se sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom koji imaju po 20 trofeja sa najvećih turnira.

Inače, pre odlaska u Englesku će Novak imati malo “presedanje” u Španiji, na Majorci.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike