Nenadani problem za Partizan, ali i dobra vest iz Turske

18.01.2021

10:15

0

Autor: D. B.

Crno-beli ostali bez planiranog rivala

Nenadani problem za Partizan, ali i dobra vest iz Turske
Copyright Promo/FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan mora da menja planove. Crno-beli su u nedelju uveče saznali da će morati da pronađu novog rivala za prijateljski duel pošto je ukrajinska Zorja odlučila da otkaže meč zakazan za 28. januar.

Kako javlja portal “Telegraf”, za taj dan je bilo predviđeno da crno-beli igraju dva meča, prvi protiv beloruskog Ruha, što se nije promenilo, a onda u poslepodnevnim časova i meč sa timom iz Ukrajine.

Pročitajte još

Izbor rivala nije prevelik. Malo je verovatno da će bugarski Ludogorec prihvati poziv, a u igri su slovenačka Mura, makedonski Sileks i drugi tim Spartaka iz Moskve.

Partizan je u nedelju odigrao i prvi meč na pripremam u Turskoj. Pobeđeno je poljsko Zaglebje rezultatom 2:1 uz golove Filipa Holendera i Nikola Štulića. Crno-beli na tom meču nisu mogli da računaju na Sašu Zdjelara kome je oteklo stopalo, pa ga čeka pauza od nekoliko narednih dana. Ono što je dobra vest je da Ivan Obradović nije teže povređen i da će relativno brzo na teren. Ovakva vest znači i da će Slobodan Urošević ostati sa reprezentacijom Srbije na turneju po Americi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike