Nikola Štulić za Arena Sport TV: Ovaj trud će se isplatiti na proleće! (video)

17.01.2021

15:38 >> 15:11

0

Mladi napadač Partizana još jednim golom pokazao da na njega treba ozbiljno računati

Nikola Štulić za Arena Sport TV: Ovaj trud će se isplatiti na proleće! (video)
Copyright Printscreen/Youtube/Arena Sport TV

Nikola Štulić sa golovima u završnici mečeva postaje jak adut Partizana za nastavak prvenstva. Jesenas je bio koban za Čukarički, da bi u prvoj proveri u Turskoj svoju šansu iskoristio za pogodak u mrežu poljskog Zaglebja, pa takvo izdanje može da raduje i njega i stručni štab Partizana.  Crno-beli su rezultatom 2:1 (1;1) savladali šestoplasirani tim poljskog šampionata, a golove su postigli Holender u 30. i Štulić u 86. minutu.

– Jako važan gol, jer odigrali smo jednu tešku utakmicu, sa teškim nogama od jakih treninga. Međutim, važno je da se trudimo, da dajemo sve od sebe. Juče smo imali dva treninga, ali nadam se da će to doći do izražaja kada počne prvenstvo – rekao je Štulić za Arena Sport TV i nastavio:

-Radimo uglavnom neke taktičke stvari, ali i vežbe za snagu. Pripreme su pa zato malo radimo taktiku, malo prekide i to što uvežbamo danas smo primenili koliko je to bilo moguće.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je kakve su mu taktičke zamisli bile za meč sa poljskim timom:

Pročitajte još

– Generalno sam zadovoljan. Stvarali smo šanse, možda smo mogli da budemo i za nijansu agresivniji, pogotovu u prvom poluvremenu, ali za prvu proveru nije bilo loše izdanje. Dosta smo napadali “leđa” protivniku, imali smo prilike čak i “jedan na jedan” sa golmanom, tako da danas smo pokazali to sve više puta i ja sam zadovoljan – rekao je Aleksandar Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike