Ivica Iliev za Arena Sport TV: Od Sadika će biti zarada preko 10.000.000 evra! (video)

17.01.2021

14:44 >> 16:03

0

Sportski direktor Partizana pričao o prelaznom roku, pojačanjima, mladom Stupareviću, Nigerijcu u Almeriji...

Ivica Iliev za Arena Sport TV: Od Sadika će biti zarada preko 10.000.000 evra! (video)
Copyright MN Press

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u izjavi za Arena Sport TV objasnio je namere Partizana za zimski prelazni rok. Iliev je demantovao dolazak talentovanog napadača u Humsku, ali je rekao i šta će se desiti u slučaju iskusnog veznog fudbalera kome u junu ističe ugovor.

– Nema istine u dolasku Filipa Stuparevića u Partizan iz Votforda. Istina je da je on vrlo mlad, već ima to neko internacionalno iskustvo, Ima i taj ugovor, koji kao i većina naših mladih igrača požure da naprave, a to negde pomogne njegovom prethodnom klubu i njemu, kada je reč o rešavanju egzistencije. Međutim, on je još jedan pokazatelj da ne treba mnogo mlad krenuti trbuhom za kruhom – rekao je Iliev.

Osim Marka Živkovića, moguće je da niko u ovom prelaznom roku ne potpiše za crno-bele, jer ne postoji potreba za novim igračima.

– Nema potrebe, samo u slučaju da neko ode, pa onda što bi se reklo, da krenemo “glava za glavu”. Verujem da mnoge zanima šta je rešenje i oko Saše Zdjelara, pa da i to kažem. On je veliki partizanovac, njemu ugovor ističe u junu, ali ja verujem da on neće dozvoliti da na kraju Partizan “pati” zbog tog odnosa. Nadam se da ćemo pronaći dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Iliev se osvrnuo i na učinak Umara Sadika u Almeriji.

– Svi golovi koje Sadik postiže za Almeriju idu u tu kvotu vrednu naših bonusa. Kako stvari stoje mi ćemo vrlo brzo naplatiti sve te bonuse, a to je u potencijalu transfer vredan preko 10.000.000 evra. Da vam još bolje objasnim, to je transfer duplo veći od najboljeg transfera jednog stranog igrača koji je otišao iz Srbije. Kad samo pomislim kroz šta sam sve prošao kada sam ga doveo u Partizan, koja omalovažavanja i njega i mene… Ali, kao i mnogo puta dosad, kada se sve završilo, ja ostajem nasmejan!

Interesantno je da se Iliev i aktuelni šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević po treći put u svojim karijerama sreću na istom zadatku. Prvo su pre dvadesetak godina bili saigrači, pa su pre deceniju bili u ulogama igrača i trenera, da bi sada ušli u dobro poznate odnose kao sportski direktor i trener ekipe.

Pročitajte još

– Znamo se dugo i mislim da je ova treća varijanta naše saradnje i najbolja do sada. On me zna ko klinca, zna moj karakter, po čemu smo slični, Uspostavili smo vrlo brzo saradnju, a verujem da će se videti i rezultati našeg dobrog odnosa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike