Navijači Partizana birali igrača sezone, trojka u vrhu bez premca

07.06.2021

14:22 >> 14:35

0

Ipak, priznanje može poneti samo jedan igrač...

Navijači Partizana birali igrača sezone, trojka u vrhu bez premca
Copyright MN Press

Partizan je ponovo završio sezonu bez trofeja, drugi put zaredom, već je zakazana nova prozivka, ali ima šta još da se kaže o minuloj.

Konkretno, navijači su birali najboljeg igrača sezone i izabrali. To nije Lazar Marković, koji je za naš portal ispričao baš sve.

Trojka koja se istakla jeste: Igor Vujačić, Bibars Natho i Takuma Asano!

Pretpostavlja se da Japanac nije dobio više glasova jer je ostavio klub na cedilu, tako da su Crnogorac i Izraelac vodili veliku bitku. U neizvesnoj završnici, pobedio je vrlo tesno Vujačić!

Navijači su crnogorskog štopera proglasili za najboljeg igrača u sezoni. Zanimljivo je da je Vujačić za vikend igrao protiv Natha u prijateljskom duelu Crne Gore i Izraela.

– Bilo lepo videti Vujketa, iako je bilo je čudno igrati protiv njega. Jednom me je i šutnuo, neću mu to zaboraviti, vratiću mu kad se vratimo u Partizan – kazao je Natho za sajt kluba.

Vujačić i Natho su daleko iza sebe ostavili sve ostale igrače kad je u pitanju glasanje.

– Presrećan sam, jako je lep osećaj znati da su te navijači odabrali i glasali za tebe. Želim da se zahvalim svima. Stvarno je lep osećaj. Sada idem na mali odmor sa suprugom i decom, da uživam. Posle toga moramo da se vratimo jači i spremni za novu sezonu. Ove sezone moramo uzeti titulu i boriti se za svaku utakmicu, svaki trofej. Verujem da stručni štab radi sa timom na najboljem nivou, a obaveza nas igrača je da svaku utakmicu pobedimo – rekao je Natho.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike