Stefan Babović ljut posle derbija: Vašeg kapitena ponižavaju, a vi ćutite, kao nećete da se svađate

26.05.2021

14:39

0

Oglasio se nekadašnji igrač Partizana

Stefan Babović ljut posle derbija: Vašeg kapitena ponižavaju, a vi ćutite, kao nećete da se svađate
Copyright MN Press

Po završetku derbija desila se scena koja je izazvala reakcije sa svih strana. Dok je Crvena zvezda slavila osvajanje Kupa, jedan od njenih defanzivaca Marko Gobeljić se odlučio za provokaciju na račun golmana Partizana Vladimira Stojkovića, kome je prišao sa skinutim šortsem. Takav potez je veoma iznervirao i nekadašnjeg fudbalera crno-belih Stefana Babovića, koji se oglasio na društvenim mrežama.

– Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio puta puta na SP, na Olimpijskim igrama, branio velike utakmice… Zaista je obeležio neku eru sto se tiče sportske karijere i sigurno je nas najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina. Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama i svađe sa publikom, provokacije ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt, poštovanje pa čak i na utakmicama protiv najvećih rivala – poručio je Babović.

Pročitajte još

Njega nije samo iznenadio potez igrača Crvene zvezde, već i reakcija Stojkovićevih saigrača.

– Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve brzo zaboravlja. Iskreno sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljica, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice, sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore. E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji. Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava,i vi ćutite, kao nećete da se svađate.. Dok se ta vatra ne vrati nećete ni titule osvajati – zaključio je Babović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike