Atinski velikan gleda ka Humskoj, razlog je Maki Banjak

06.06.2021

13:54 >> 14:00

0

Autor: Adam Štulić

Kamerunski štoper na izlaznim vratima Partizana

Atinski velikan gleda ka Humskoj, razlog je Maki Banjak
Copyright MN Press

Od kako je Savo Milošević napustio klupu Partizana, sve se okrenulo za Makija Banjaka. Kamerunski štoper bio je jedna od najvećih želja nekadašnjeg trenera crno-belih, ali je dolaskom Aleksandra Stanojevića pao u drugi plan.

Zbog toga se već dugo spekuliše o razlazu dve strane posle samo godinu dana saradnje, a kada je u javnost isplivalo da je Banjak odbio da uđe u igru u završnici finala Kupa protiv Crvene zvezde, postalo je jasno da će se teško zadržati na Topčiderskom brdu do kraja prelaznog roka.

A „spas“ crno-belima i defanzivcu mogao da pruži Panatinaikos. Kako pišu grčki mediji, nekadašnji fudbaler Olimpije ponuđen je atinskom velikanu, na čiju klupu je nedavno seo srpski strateg Ivan Jovanović, i prvi kontakti su, navodno, već uspostavljeni.

Podsetimo, Banjak ima ugovor s Partizanom do leta 2023. godine, zbog čega će klub iz Humske izvesno zahtevati određeno obeštećenje, a ono što im ide na ruku jeste činjenica da su čelnici PAO rešili da ovog leta naprave tim koji će biti kadar da se upusti ravnopravnije u šampionsku trku, zbog čega će verovatno malo „odrešiti kesu“, ukoliko od Jovanovića dobiju jasan signal da mu Banjak u tom poduhvatu može biti od koristi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike