Mijat Gaćinović za "Arenu sport" uoči Hofenhajmovog gostovanja na "Marakani": Stanković je na pravom putu

02.12.2020

16:39 >> 16:45

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac govorio o susretu sa Crvenom zvezdom

Mijat Gaćinović za "Arenu sport" uoči Hofenhajmovog gostovanja na "Marakani": Stanković je na pravom putu
Copyright Profimedia/Hasan Bratic/SIPA

Hofenhajm je dva kola pre kraja grupnog dela takmičenja overio mesto u nokaut fazi Lige Evrope, pa će na gostovanju protiv Crvene zvezde (četvrtak, 18.55) biti lišeni rezultatskog imperativa.

Ipak, daleko od toga da fudbaleri nemačkog kluba neće imati motiv protiv srpskog šampiona, s obizirom na to da bi izabranici Dejana Stankovića trijumfom došli nadomak prvog mesta na kraju grupnog dela takmičenja.

Mijat Gaćinović za 24sedam iz Hofenhajma: Radujem se utakmicama protiv Crvene zvezde

Uoči dolaska u Beograd, prvotimac Hofenhajma Mijat Gaćinović u telefonskom uključenju bio je gost TV “Arena sport”, gde je, između ostalog, veoma pohvalno govorio o radu stratega kluba iz Ljutice Bogdana.

– Ne poznajem Dejana Stankovića privatno, ali svi znamo ko je on i kakva je legenda u srpskom fudbalu, koliko je toga uradio kao igrač… Drago mi je da je na pravom putu kao trener. S obzirom da je na početku, mislim da je veoma dobro počeo trenersku karijeru i nadam se da će tako da nastavi – kazao je Gaćinović.

Organizacija je ključ pobede: Stanković ne pada u euforiju povodom prvog mesta

Kompletan intervju srpskog reprezentativca možete pogledati u specijalnoj emisiji na “Arena sport” u četvrtak od 18 časova. Voditelji će biti Ognjen Drašković i Goran Svilar, a u gostima će im biti nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ivan Vukomanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike