Mijat Gaćinović za 24sedam iz Hofenhajma: Radujem se utakmicama protiv Crvene zvezde

02.10.2020

13:45 >> 15:59

0

Reprezentativac Srbije priznao da bi bio srećan ako bi se dalje plasirali crveno-beli i njegova ekipa

Mijat Gaćinović za 24sedam iz Hofenhajma: Radujem se utakmicama protiv Crvene zvezde
Copyright Profimedia

Pojačanje Hofenhajma, srpski reprezentativac Mijat Gaćinović, biće jedini igrač sa našim pasošem koga će Crvena zvezda ugostiti u meču Lige Evrope grupe L. Bivši as Vojvodine sa optimizmom očekuje početak takmičenja, a posebno mu je drago što mu je žreb doneo priliku da ponovo zaigra u Srbiji. U kratkoj izjavi za 24sedam Gaćinović otkriva šta bi najviše voleo:

-Pratio sam žreb i zadovoljan sam grupom. Drago mi je posebno što ću doći u Srbiju da igram protiv Crvene zvezde i bio bih najsrećniji kada bi i mi i oni prošli grupu – poručio je Gaćinović.

Na početku šampionata Gaćinović ulazi u igru sa klupe, ali bi do meča sa srpskim šampionom mogao da se ustali u prvoj postavi. U tom slučaju od njega će pretiti najveća opasnost, jer će svojim loptama tražiti špiceve Andreja Kramarića i Munesa Dabura, kojeg su navijači Crvene zvezde zapamtili iz dvomeča sa Red Bul Salcburgom.

Kako to izgleda, na svojoj koži su najbolje osetili aktuelni vladari Bundeslige i Evrope, tim minhenskog Bajerna, koji je sa PreZero Arene ispraćen sa četiri komada u svojoj mreži (4:1), uz dva gola hrvatskog napadača i jedan pogodak reprezentativca Izraela.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike