Mihajlović o Sanremu, problemu koji ima sa baštovanom, strahu supruge od pada helikoptera

02.03.2021

21:02 >> 22:18

0

Srpski stručnjak ponovo imao zanimljiv nastup pred novinarima u Bolonji

Mihajlović o Sanremu, problemu koji ima sa baštovanom, strahu supruge od pada helikoptera
Copyright Profimedia

Bolonja se priprema za odlučujuću utakmicu u sezoni sa Kaljarijem, a trener Siniša Mihajlović sprema i svoju tačku za Sanremo sa Zlatanom Ibrahimovićem. Ako pobedi njegova ekipa na Sardniji Srbin kaže da će mu to doneti bolji glas za festival, a sasvim sigurno ta tri boda doneće Bolonji garantovan opstanak u Seriji A, jer igra sa direktnim rivalom za ostanak u eliti.

Mihajlović je na zvaničnoj konferenciji za medije ponovo bio raspoložen da priča i o temama koje na prvi pogled nemaju mnogo veze sa utakmicom:

– Posle utakmice ostaću neko vreme na Sardiniji, moram da odem i proverim da li su lopovi ušli u moju kuću i kako je vrt. Pre neki dan sam se posvađao sa mojim baštovanom jer svaki put kad dođem vidim travnjak komšija savršeno zeleni, a moj sav žut. On je uvek tvrdio da je greška do sunca, a ja se nešto mislim, da li sunce samo obasjava samo moju kuću? Pa sam zato zaposlio još jednog – rekao je Mihajlović, da bi onda postao malo ozbiljniji:

Pročitajte još

– Šalu na stranu, posle utakmice vratiću se u Bolonju sa timom, kao i svaki put. Čak i kada igramo u Rimu, a sledeći dan dam pauzu, uvek se vratim sa momcima u Bolonju i sutradan se vratim dole. Ne znam koliko trenera to radi, ali mislim da je ispravno biti prvi koji će dati dobar primer. U četvrtak ujutro ću organizovati trening, a zatim ću krenuti za Sanremo. Odavde do tamo ima skoro pet sati putovanja, voleo bih da uzmem helikopter, ali moja supruga se plaši od pada, pa zato idemo automobilom. Ne trebaju mi audicije i saveti, moj drugi posao je pevanje. Nažalost, zbog nastupa dan posle utakmice, neću potpuno oporaviti glas! Obično pevam visoke tonove, ali bojim se da ću u četvrtak imati nekih poteškoća, neću moći da dam sve od sebe. Sigurno ću pevati bolje ako pobedimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike