Ni podrška Danilovića nije pomogla da se dogodi čudo: Završio se san odbojkašica TENT (FOTO)

02.03.2021

20:17

0

Autor: Adam Štulić

Obrenovčanke stale u polufinalu Kupa CEV

Ni podrška Danilovića nije pomogla da se dogodi čudo: Završio se san odbojkašica TENT (FOTO)
Copyright MN Press

Evropski san za odbojkašice TENT je završen sa dva poraza od Monce u polufinalu Kupa Cev. Posle neuspeha u Italiji (3:0), Obrenovčanke su istim rezultatom poražene i u revanšu u svojoj dvorani, ali za utehu i podsticaj da nastave putem kojim su krenuli ostaje im činjenica da su na utakmici odigranoj u utorak pružile znatno jači otpor (24:26, 20:25, 23:25).

Posle maksimalnog trijumfa u prvom duelu, odbojkašicama Monce je u Obrenovcu bilo potrebno da osvoje dva seta kako bi overile mesto u finalu. Ipak, mlade igračice TENT nisu želele tek tako da se predaju, u uvodnom delu meča prve su došle do set lopte, ali nažalost nisu je iskoristile posle čega su Italijanke došle nadomak overe mesta u borbi za trofej.

MN Press

Sa tribina obrenoovačke Hale sportova podršku domaćim devojkama pružao je legendarni košarkaš i predsednik KSS Predrag Danilović sa suprugom Svetalnom, čija ćerka Sonja nastupa za TENT, koji je u finišu drugog seta popustio pod pritiskom rivalki i morao da se pomiri sa eliminacijom iz daljeg takmičenja.

Pročitajte još

Kako ostatak meča nije imao nikakav rezultatski značaj, obojica trenera su odlučili da šansu pruže mlađim igračicama, a u samom finišu bolje su se snašle gošće, koje su osvojile vezana poslednja tri poena na meču za proslavu plasmana u finale Kupa Cev.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike