Mihajlović je saopštio spisak želja - na njemu su defanzivci i napadači

05.01.2021

10:35 >> 10:37

0

Autor: D. B.

Trener Bolonje nema dileme oko pojačanja

Mihajlović je saopštio spisak želja - na njemu su defanzivci i napadači
Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović je rekao svoje! Trener Bolonje zatražio je dva pojačanja od uprave i kako javljaju mediji u Italiji klub radi na ispunjenju Mihinih želja.

Pročitajte još

Nekadašnji selektor Srbije zatražio je da mu tokom januara u tim budu dovedeni centralni defanzivac i napadač.

Prva želja za mesto centralnog defanzivca je Kamerunac Nikolas Ndubuena. Reč je o stasitom i iskusnom igraču koji je prošao omladinsku školu Monaka, a potom je igrao i za Marselj i Lion, da bi od 2017. godine nastupao za Torino. Baš u tom periodu trener “bikova” bio je Mihajlović tako da je jako dobro upoznat sa kvalitetima fudbalera koji je tri puta igrao za seniorsku reprezentaciju Kameruna. Ove sezone je sedam puta igrao za Torinu i tu leži osnovni problem eventualnog transfera pošto je i dalje pod ugovorom, a sadašnji klub je spreman da ga pusti samo uz obeštećenje. Procenjuje se da bi to obeštećenje moglo da bude minimalno 1.5 miliona evra.

Alternativa za Kamerunca je mladi Hrvat Boško Šutalo. Reč je o igraču koji je član Atalante koji pokriva sve pozicije u odbrambenoj liniji koga bi tim iz Bergama samo da pozajmi nekom timu do kraja sezone, što nije rešenje koje bi zadovoljilo Mihajlovića.

Što se tiče napadača Mihajlovićeve mete su Roberto Inglese iz Parme, Sem Lamers iz Atalate, adut Monaka Pjetro Pelegri i mlada nada Intera Andrea Pijamonti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike