Dirljiva priča o kojoj bruji Italija: Mali Mirko je poslao Mihajloviću pismo podrške tokom borbe sa leukemijom, a sada je upoznao svog heroja (video)

15.12.2020

16:23 >> 17:11

0

Autor: N. St.

Divne informacije stižu iz Bolonje

Dirljiva priča o kojoj bruji Italija: Mali Mirko je poslao Mihajloviću pismo podrške tokom borbe sa leukemijom, a sada je upoznao svog heroja (video)
Copyright ProfimediaMichele Nucci / LM

Ostvario je Siniša Mihajlović veliki broj trijumfa u prethodnih godinu dana. Kako na fudbalskom terenu sa Bolonjom, tako i van u onim bitnijim borbama. Prvo je pobedio leukemiju, pa koronu.

Dok se borio sa opakom bolešću Miha je dobio pismo od malog Mirka. Dečaka koji mu je dao dodatni motiv da izađe na kraju sa leukemijom.

– Video sam šta si rekao i niko bolje od mene ne razume tvoj strah. Iako imam samo 10 godina, strah je isti za sve. Nemoj da se predaš. Slobodno se isplači, jer to pomaže i leči. Možda se jednog dana sretnemo na terenu – napisao je desetogodišnji Mirko.

Pročitajte još: “Nisam ja oterao Sinišine roditelje iz Vukovara, nego on”: Drug iz detinjstva tuži Mihajlovića za klevetu

Dečak je preživeo zahvaljujući transplantaciji koštane srži i posle nekog vremena mu je ispunjena i velika želja – upoznao je svog junaka. Siniša mu je izašao u susret, Mirko je posetio Bolonju, upoznao igrače, stručni štab i potom šutirao penale srpskom stručnjaku.

– Pokazao si izuzetnu snagu. Nije lako pobediti leukemiju. Da li si plakao dok si bio u bolnici? I ja sam. Plačem i sada, a plakao sam i kada sam dobio tvoje pismo – rekao je Mihajlović Mirku.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike