Luka, evo ti druga šansa! Real u finišu prelaznog roka odbio Italijane i Engleze - Jović nije na prodaju!

15.09.2021

15:22 >> 15:32

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac uspeo da se izbori za mesto na Bernabeuu

Luka, evo ti druga šansa! Real u finišu prelaznog roka odbio Italijane i Engleze - Jović nije na prodaju!
Copyright Luka Jović, Profimedia

Dugo leto je iza Luke Jovića. I teško… Jer, madridski Real je po svaku cenu želeo da pronađe model za odlazak srpskog reprezentativca, koji je, s druge strane, još jače hteo da svima na „Santijago Bernabeuu“ pokaže da mu je tu i mesto.

I izgleda da je u tome uspeo. Legendarni italijanski stručnjak Karlo Anćeloti nije hteo da seče preko kolena, pružio je nekadašnjem đaku Crvene zvezde priliku i, sve ukazuje na to, nije pogrešio.

Reprezentativac „orlova“ „kupio je“ još najmanje nekoliko meseci u dresu „kraljevskog kluba“ tokom kojih će pokušati da dokaže da Anćeloti, a potom i prvi čovek Reala Florentino Perez, nisu pogrešili kada su u finišu prelaznog roka spustili rampu na Jovićev odlazak iz španske prestonice.

Dobro ste pročitali, spustili su ramu, jer su u polsednjim nedeljama letnje fudbalske pijace odbili dva upita za mogućnost odlaska Srbina. Jedan od najpoznatijih „insajdera“ Fabricio Romano tokom jednog podkasta otkrio je kako su u završnici prelaznog roka na „Bernabeu“ stigli mejlovi Sampdorije i jednog kluba iz Premijer lige, koji su se raspitivali pod kojim uslovima bi mogli do Srbina.

Pročitajte još

Ipak, čelnici Reala su u tom trenutku okrenuli ploču za 180 stepeni, jasno poručivši zainteresovanim stranama – Jović nije na prodaju!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike