Čime je Luka razljutio čelnike Ajntrahta? “Bild” otkrio “mračne tajne” Jovićevog povratničkog mandata u Frankfurtu

01.06.2021

08:16 >> 11:09

0

Autor: Adam Štulić

Prema navodima nemačkog lista, srpski napadač se nije ponašao najprofesionalnije

Čime je Luka razljutio čelnike Ajntrahta? “Bild” otkrio “mračne tajne” Jovićevog povratničkog mandata u Frankfurtu
Copyright MN Press

Težak period je iza Luke Jovića, što se tiče karijere. Srpski napadač je posle bajkovite priče pre dva leta zapao u fudbalski ćorsokak iz kojeg nikako da izađe. Posle sjajne sezone i 27 golova u dresu Ajntrahta, reprezntativac “orlova” je za 60 miliona evra stigao u madridski Real u kojem nije uspeo da pokaže ni delić onoga zbog čega ga je “kraljevski klub” angažovao leta 2019. godine.

Zimus se Jović vratio u Frankfurt kako bi pokušao da “rehabilituje” karijeru, ali je posle sjajnog starta potpuno stao i došao u situaciju da “njegov” Ajntraht neće previše žaliti kada ga isprati za Madrid.

Profimedia

A zašto je to tako, otkrio je ugledni nemački list “Bild”, koji je objavio “mračne tajne” drugog Lukinog boravka u Frankfurtu.

“Bild” piše da je Jović, pored bezvoljnih nastupa na utakmicama, pažnju privlačio i na treninzima svojom teatralnošću umesto zalaganjem, a navodno mu je i novac koji je zaradio u Madridu “udario u glavu”. Kao primer ove tvrdnje, nemački list je naveo podatak da je Luka dugo boravio u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela u Frankfutu, čija zakupnina iznosi 4.500 evra po danu.

Profimedia

Takođe, sprskom reprezentativcu u Ajntratu zameraju i to što je tokom pandemije virusa korona nekoliko puta leteo u Madrid kako bi otišao u kupovinu ili sa devojkom Sofijom Milošević kod frizera.

Iako su sve ove stvari, prema saznanjima “Bilda” veoma naljutile čelnike kluba i saigrače, još postoji mogućnost da Jović ostane u Frankfurtu i naredne sezone, ukoliko novi trener Reala proceni da za njega nema mesta na “Santijago Bernabeuu”. Razlog druge prilike koju bi u bundesligašu mogao da dobije leži u činjenici da je Ajntraht dobio kompletno nov sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Markusom Krošeom i trenerom Oliverom Glaznerom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike