Obrt: Anćeloti daje Joviću šansu da ostane u Realu

07.07.2021

18:32 >> 18:41

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski napadač će imati priliku da se nametne Italijanu

Obrt: Anćeloti daje Joviću šansu da ostane u Realu
Copyright Luka Jović, Profimedia

Raznorazne vesti o statusu Luke Jovića ovih dana stižu iz različitih evropskih zemalja. Dok Španci spekulišu da bi madridski Real najradije okončao saradnju s fudbalerom kojeg su leta 2019. godine platili Ajntrahtu 60 miliona evra, Nemci i Italijani imaju saznanja da bi srpskog reprezentativca u svojim redovima rado videli bundesligaš iz Frankfurta, odnosno Milan.

Ali, čini se da je istina malo drugačija. Iako je u prvi mah delovalo da Karlo Anćeloti ne računa sa mladog Srbina, „As“ ima saznanja da će Jović dobiti priliku da se izbori za ostanak na „Santijago Bernabeuu“.

Ugledni španski list ističe kako Madriđani još veruju da Jović ima prostora za napredak, i dodaju da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde celu pauzu posvetio treniranju kako bi ubedio Anćelotija da zaslužuje mesto u dresu „kraljevskog kluba“.

Pročitajte još

Ono što daje dodatni razlog za optimizam Luki i njegovoj okolini, koja je potpuno svesna da mladom Srbinu predstoji veoma težak posao, jeste podatak da iskusni italijanski strateg ne želi ništa da seče preko kolena, već hoće svakoga dobro da pogleda pre nego što donese bilo kakvu odluku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike