Luka dobija novu šansu u Realu! Anćeloti mu lično rekao da računa na njega, hoće da vrati "ubicu"!

21.08.2021

10:48 >> 10:52

0

Izgleda da nije sve gotovo kao što se mislilo

Luka dobija novu šansu u Realu! Anćeloti mu lično rekao da računa na njega, hoće da vrati "ubicu"!
Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos/MN Press

Uprkos svemu što se do sada pisalo, Karlo Anćeloti vidi samo jednog igrača kao zamenu za Karima Benzemu, a to je Luka Jović!

Pošto su obojica odradili pripreme, Anćeloti je ubeđen da je Srbin dobar napadač i odlučio je da povrati tu ubilačku verziju igrača, koja je pre dve godine u Ajntrahtu davala 27 golova po sezoni.

Ovo su sve saznanja madridskog Asa, koji se poziva na svoje izvore. Naslov članka glasi: “Jovic, si; Mariano, no”

Jović je plaćen 60 miliona evra, ali se nije pokazao u prve dve sezone u Realu. Srpski reprezentativac je imao mnogo problema sa povredama i nije ni često dobijao prilike. Osim toga, imao je i neke ispade van terena, kršio je kovid protokole tokom pandemije, zbog čega je u Srbiji platio kaznu i slične.

Ukupan učinak u Realu mu je baš slab – dva gola i dve asistencije. Cena na tržištu mu je navodno opala sa 60 miliona na 20 miliona.

Ipak, As piše da je Anćeloti potpuno ubeđen da može da vrati verziju koja je Jovića dovela u Real. Navodno, on mu je to lično rekao da bi mu povratio samopouzdanje, koje je pod Zidanom potpuno nestalo 23-godišnjem centarforu.

To nije sve, “Karleto” je navodno rekao i Marijanu da će na njega vrlo malo računati ove sezone i da bi mu bilo dobro da prihvati neku od ponuda koje ima pre kraja prelaznog roka.

Naravno, Zidan je to isto rekao Marijanu prošle godine, ali je on ostao i postigao samo jedan gol. Izgleda da on više voli da ostane u Realu, čak i ako zna da će malo igrati. Razlog znate. Zarađuje pet miliona neto po sezoni i ne želi da pristane na smanjenje, a ima još dve godine ugovora.

Nadamo se da su ovi izvori tačni i da će Anćelotijeva “magija” upaliti. I da će Luka konačno zaigrati kako može.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike